Winter Vol Liefde: Marco vertelt Tineke dat ze niet de ware is voor hem (video)

Winter Vol Liefde: Marco vertelt Tineke dat ze niet de ware is voor hem (video)

Dinsdag 26 december 2023 om 10:17

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

<em>Winter Vol Liefde</em>: Marco vertelt Tineke dat ze niet de ware is voor hem (video) Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 In Winter Vol Liefde heeft Marco goed nagedacht, maar is tot de conclusie gekomen dat Tineke niet de ware voor hem is. Hij vertelt het haar en dat zorgt voor de nodige emoties, maar ook opluchting. Volgens Tineke is het goed zoals het is. Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Amy Rose in Winter Vol Liefde: 'Ik heb met Saul gezoend maar Jessie mag het niet weten' Bekijk deze video » Marian uit B&B Vol Liefde is weer verliefd: 'Een mooie man die goed kan zingen' (video) Bekijk deze video » Benjamin voelt 'kriebeltjes komen' in Winter Vol Liefde: 'Dit gaat heel snel' (video) Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: Marco vertelt Tineke dat ze niet de ware is voor hem (video)

In Winter Vol Liefde heeft Marco goed nagedacht, maar is tot de conclusie gekomen dat Tineke niet de ware voor hem is. Hij vertelt het haar en dat zorgt voor de nodige emoties, maar ook opluchting. Volgens Tineke is het goed zoals het is.

Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's