Lang Leve de Liefde: 'to bi or not to bi', dat weet Ozma nog niet

Lang Leve de Liefde: 'to bi or not to bi', dat weet Ozma nog niet

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'to bi or not to bi', dat weet Ozma nog niet Aan tafel in Lang Leve de Liefde onthult Bonnie dat zij de moeder is van een 20-jarige zoon. "Daar kom je nu mee", aldus een verbaasde Ozma. Zij verrast op haar beurt Bonnie met haar uitspraak: "Dat is bij mannen mijn doelgroep". Betekent dat dat Ozma biseksueel is of toch niet? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Les over kaasfondue in Lang Leve de Liefde: 'Daar distantieer ik me van' (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Remco en Patricia willen naar een parenclub (video) Bekijk deze video » Sophie bijt van zich af in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook autorijden' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 28 december 2023 om 09:55

Aan tafel in Lang Leve de Liefde onthult Bonnie dat zij de moeder is van een 20-jarige zoon. "Daar kom je nu mee", aldus een verbaasde Ozma. Zij verrast op haar beurt Bonnie met haar uitspraak: "Dat is bij mannen mijn doelgroep". Betekent dat dat Ozma biseksueel is of toch niet?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's