Lang Leve de Liefde: Remco en Patricia willen naar een parenclub (video)

Lang Leve de Liefde: Remco en Patricia willen naar een parenclub (video)

Dinsdag 26 december 2023 om 10:23

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Remco en Patricia willen naar een parenclub (video) Remco en Patricia delen hun interesse in een parenclub. Ze zijn er nooit geweest, maar zouden wel graag een keer gaan. In de Lang Leve de Liefde-villa zeggen ze zelfs dat het voor hun beide een bucketlist item is. De vraag blijft: blijven ze dan wel bij hun eigen partner? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Nathalie wordt handtastelijker als ze verliefd is?! Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Nathalie laat potentiële liefdes struikelen als flirttechniek!? Bekijk deze video » Nathalie en Ewald goed gematched in LLDL: 'Ik voel wel een beetje spanning' (video) Bekijk deze video »
TV :

Remco en Patricia delen hun interesse in een parenclub. Ze zijn er nooit geweest, maar zouden wel graag een keer gaan. In de Lang Leve de Liefde-villa zeggen ze zelfs dat het voor hun beide een bucketlist item is. De vraag blijft: blijven ze dan wel bij hun eigen partner?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's