Zien! André Hazes verblijft met gezin en vrienden in prachtige dure villa in Spanje

Zien! André Hazes verblijft met gezin en vrienden in prachtige dure villa in Spanje

Zien! <em>André Hazes</em> verblijft met gezin en vrienden in prachtige dure villa in Spanje Monique en André Hazes zijn deze kerst het natte Nederland ontvlucht en met vrienden naar de zon in Spanje vertrokken. Ze verblijven daar met negen man in een luxe villa met infinity zwembad en een prachtig uitzicht zo zien we in Shownieuws. OdePatty Brard heeft uitgezocht wat zoiets kost: een slordige 5000 euro voor een week. Het is trouwens dubbel feest want Monique viert daar haar 46e verjaardag. Op Instagram post André voor deze gelegenheid een ode vol liefde aan haar. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bart Ettekoven vindt kerstnummer André Hazes niet geweldig: "Niet kerstachtig genoeg" (video) Bekijk deze video » André Hazes maakt blunder op Belgische radio: 'Heb geen idee wat ik moet doen' (video) Bekijk deze video » Geweldig nieuws: Roxeanne en André Hazes herenigd na turbulente periode Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 28 december 2023 om 11:44

Monique en André Hazes zijn deze kerst het natte Nederland ontvlucht en met vrienden naar de zon in Spanje vertrokken. Ze verblijven daar met negen man in een luxe villa met infinity zwembad en een prachtig uitzicht zo zien we in Shownieuws.

Ode
Patty Brard heeft uitgezocht wat zoiets kost: een slordige 5000 euro voor een week. Het is trouwens dubbel feest want Monique viert daar haar 46e verjaardag. Op Instagram post André voor deze gelegenheid een ode vol liefde aan haar.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's