Geweldig nieuws: Roxeanne en André Hazes herenigd na turbulente periode

Geweldig nieuws: Roxeanne en André Hazes herenigd na turbulente periode

Zondag 17 december 2023 om 13:21

Patty Brard heeft zaterdagavond in Shownieuws bevestigd dat er opnieuw contact is tussen André Hazes en zijn zus. Hoewel de geruchten al een tijdje circuleren, lijkt het nu officieel te zijn. "Ze heeft nu contact met André, er komt een gesprek en dat is mooi nieuws", aldus Patty.

Tekst gaat verder onder de video.

Geweldig nieuws: <em>Roxeanne</em> en <em>André Hazes</em> herenigd na turbulente periode Patty Brard heeft zaterdagavond in Shownieuws bevestigd dat er opnieuw contact is tussen André Hazes en zijn zus. Hoewel de geruchten al een tijdje circuleren, lijkt het nu officieel te zijn. "Ze heeft nu contact met André, er komt een gesprek en dat is mooi nieuws", aldus Patty. Tekst gaat verder onder de video. Ruggengraat van een weekdier"Wat er is voorgevallen is dat Dré eigenlijk de ruggengraat van een weekdier heeft. Hij wilde met z’n moeder en met Roxeanne geen ruzie", aldus Patty. "Lang verhaal kort: ze hebben nu contact, er komt een gesprek en dat is mooi nieuws. Dat wil wel zeggen dat er ook een keer contact komt over die hele affaire die er speelt. Die rechten om die naam." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roxeanne Hazes beleefde een onveilige jeugd, 'Ik heb te veel negativiteit in huis meegemaakt' Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik ga, voordat ik iemand een klap op zijn bek geef' Bekijk deze video » ZIEN: Rachel Hazes zoekt personeel voor haar brasserie in Torremolinos Bekijk deze video »
Entertainment :

Ruggengraat van een weekdier
"Wat er is voorgevallen is dat Dré eigenlijk de ruggengraat van een weekdier heeft. Hij wilde met z’n moeder en met Roxeanne geen ruzie", aldus Patty. "Lang verhaal kort: ze hebben nu contact, er komt een gesprek en dat is mooi nieuws. Dat wil wel zeggen dat er ook een keer contact komt over die hele affaire die er speelt. Die rechten om die naam."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's