Thijs Römer schokt met advocaatwissel voor hoger beroep: 'Het vertrouwen is er niet'

Thijs Römer schokt met advocaatwissel voor hoger beroep: 'Het vertrouwen is er niet'

Thijs Römer zal op 18 april in hoger beroep gaan tegen zijn veroordeling, en er zijn opmerkelijke ontwikkelingen in de zaak, zo bleek tijdens een speciale crime-uitzending van Shownieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Thijs Römer</em> schokt met <em>advocaatwissel</em> voor <em>hoger beroep</em>: 'Het vertrouwen is er niet' Thijs Römer zal op 18 april in hoger beroep gaan tegen zijn veroordeling, en er zijn opmerkelijke ontwikkelingen in de zaak, zo bleek tijdens een speciale crime-uitzending van Shownieuws. Tekst gaat verder onder de video. Grote veranderingThijs Römer heeft tijdens zijn rechtszaak afscheid genomen van advocate Wikke Monster en wordt nu vertegenwoordigd door Ivonne Leenhouwers, aldus Shownieuws-deskundige Bram Moszkowicz. De reden voor de verandering blijft onduidelijk, maar strafpleiter Natacha Harlequin suggereert dat het kan gaan om het ontbreken van een klik. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Igone de Jongh spreekt zich uit over ex-man Thijs Römer: "Ik voelde mijn lijf op slot gaan." Bekijk deze video » Video: dit heeft Katja Schuurman geleerd van haar huwelijk met Thijs Römer Bekijk deze video » Ali B in juni voor de rechter: 'Verdenkingen stuk steviger dan bij Thijs Römer' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grote verandering
Thijs Römer heeft tijdens zijn rechtszaak afscheid genomen van advocate Wikke Monster en wordt nu vertegenwoordigd door Ivonne Leenhouwers, aldus Shownieuws-deskundige Bram Moszkowicz. De reden voor de verandering blijft onduidelijk, maar strafpleiter Natacha Harlequin suggereert dat het kan gaan om het ontbreken van een klik.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's