Zien: gigantische ontploffing in auto met vuurwerk door sigaretje (video)

Zien: gigantische ontploffing in auto met vuurwerk door sigaretje (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 19:26

Zien: gigantische ontploffing in auto met <em>vuurwerk</em> door sigaretje (video) Met vuurwerk in zijn kofferbak was Gerben uit Nieuwleusen vrijdag op weg naar huis vanuit Duitsland. Op een paar kilometer van zijn huis ging het helemaal mis: Gerben gooide een sigaret uit zijn raam, maar die kwam door de wind weer in zijn auto. En al het vuurwerk ontplofte, zo is te zien op de beelden van RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Illegaal vuurwerk drama in Gelderland: twee jongens gewond, een verliest hand (video) Bekijk deze video » Zien: vuurwerkwinkels beleven topdrukte op eerste verkoopdag, ondanks afsteekverboden Bekijk deze video » Vuurwerk gekte bij Duitse supermarkten door Nederlandse vuurwerktoeristen, gevechten breken uit! Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: gigantische ontploffing in auto met vuurwerk door sigaretje (video)

Met vuurwerk in zijn kofferbak was Gerben uit Nieuwleusen vrijdag op weg naar huis vanuit Duitsland. Op een paar kilometer van zijn huis ging het helemaal mis: Gerben gooide een sigaret uit zijn raam, maar die kwam door de wind weer in zijn auto. En al het vuurwerk ontplofte, zo is te zien op de beelden van RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's