Sinterklaas tierend en vloekend in Vandaag Inside Oudejaarsspecial op zoek naar kutboot

Sinterklaas tierend en vloekend in Vandaag Inside Oudejaarsspecial op zoek naar kutboot

Maandag 1 januari om 11:03

In de Vandaag Inside Oudejaarsspecial, eerder opgenomen afgelopen maand in de Ziggo Dome, kwam ineens de goedheiligman het feestje verpesten. Hij was kennelijk nog niet vertrokken naar Spanje omdat zijn kutboot vermist is.

Tierend en vloekend
Sinterklaas kwam tierend en vloekend de zaal binnen en gaf iedereen ervan langs. Op weg naar de uitgang kreeg het publiek, de heren van VI, werkelijk iedereen een veeg uit de pan. Behalve Hélène Hendriks. Zij zat ook met angst en beven te wachten op een uitbrander maar die kwam niet. Bekijk het bezoekje van de boze Sinterklaas in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial hieronder.

Sinterklaas tierend en vloekend in <em>Vandaag Inside Oudejaarsspecial</em> op zoek naar kutboot In de Vandaag Inside Oudejaarsspecial, eerder opgenomen afgelopen maand in de Ziggo Dome, kwam ineens de goedheiligman het feestje verpesten. Hij was kennelijk nog niet vertrokken naar Spanje omdat zijn kutboot vermist is. Tierend en vloekendSinterklaas kwam tierend en vloekend de zaal binnen en gaf iedereen ervan langs. Op weg naar de uitgang kreeg het publiek, de heren van VI, werkelijk iedereen een veeg uit de pan. Behalve Hélène Hendriks. Zij zat ook met angst en beven te wachten op een uitbrander maar die kwam niet. Bekijk het bezoekje van de boze Sinterklaas in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial hieronder. Bekijk hierboven een fragment uit de Oudejaarsspecial van Vandaag Inside. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside gemist? Risico op penisbreuken neemt toe rond de feestperiode Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Marc Overmars stuurde eerste dickpic naar directrice' (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk hierboven een fragment uit de Oudejaarsspecial van Vandaag Inside. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's