Duizenden waaghalzen gaan voor Nieuwjaarsduik: 'Stond op mijn bucketlist' (video)

Duizenden waaghalzen gaan voor Nieuwjaarsduik: 'Stond op mijn bucketlist' (video)

Monday 1 January om 13:04

Duizenden waaghalzen gaan voor <em>Nieuwjaarsduik</em>: 'Stond op mijn bucketlist' (video) Met de bekende Unox-muts tegen de kou stonden maandagochtend weer 10.000 mensen klaar op het strand van Scheveningen, om het nieuwe jaar in te luiden met een frisse duik. Het is de 25e keer dat de grootste nieuwjaarsduik van Nederland wordt georganiseerd en de deelnemers duiken vol overgave de zee in. Hart van Nederland was erbij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: vreugdevuren Scheveningen en Duindorp branden al (video) Bekijk deze video » Noodbevel in Hedel na onrust in centrum: Mobiele Eenheid moest ingrijpen Bekijk deze video » Zware vuurwerkbom zorgt voor ravage in Midwolda Bekijk deze video »
Nieuws :

Met de bekende Unox-muts tegen de kou stonden maandagochtend weer 10.000 mensen klaar op het strand van Scheveningen, om het nieuwe jaar in te luiden met een frisse duik. Het is de 25e keer dat de grootste nieuwjaarsduik van Nederland wordt georganiseerd en de deelnemers duiken vol overgave de zee in. Hart van Nederland was erbij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's