Hart van Nederland: vreugdevuren Scheveningen en Duindorp branden al (video)

Hart van Nederland: vreugdevuren Scheveningen en Duindorp branden al (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 21:42

<em>Hart van Nederland</em>: vreugdevuren Scheveningen en Duindorp branden al (video) Mooie beelden in Scheveningen en Duindorp. Daar branden, een dag voor de jaarwisseling, de traditionele vreugdevuren zaterdagavond. Het in brand steken van de houtstapels werd vervroegd vanwege de harde wind, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: politie verwijdert demonstranten van A10 (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ree in nood uit kanaal gered in Beek en Donk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto over de kop geslagen bij aanrijding Geulle (video) Bekijk deze video »
TV :

Mooie beelden in Scheveningen en Duindorp. Daar branden, een dag voor de jaarwisseling, de traditionele vreugdevuren zaterdagavond. Het in brand steken van de houtstapels werd vervroegd vanwege de harde wind, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's