Hart van Nederland: man overleden door aanrijding met werkvoertuig (video)

Hart van Nederland: man overleden door aanrijding met werkvoertuig (video)

Monday 1 January om 14:13

<em>Hart van Nederland</em>: man overleden door aanrijding met werkvoertuig (video) Een 40-jarige man is op oudejaarsavond overleden door een aanrijding met een werkvoertuig op de N367 bij Oude Pekela (Groningen), meldt Hart van Nederland. De man botste volgens de politie rond 21.30 uur met zijn auto op een mobiele graafmachine. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Noodbevel in Hedel na onrust in centrum: Mobiele Eenheid moest ingrijpen Bekijk deze video » Zware vuurwerkbom zorgt voor ravage in Midwolda Bekijk deze video » Duizenden waaghalzen gaan voor Nieuwjaarsduik: 'Stond op mijn bucketlist' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 40-jarige man is op oudejaarsavond overleden door een aanrijding met een werkvoertuig op de N367 bij Oude Pekela (Groningen), meldt Hart van Nederland. De man botste volgens de politie rond 21.30 uur met zijn auto op een mobiele graafmachine.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's