Hart van Nederland: dode door schietpartij na ruzie bij feest Capelle aan den IJssel

Hart van Nederland: dode door schietpartij na ruzie bij feest Capelle aan den IJssel

Maandag 1 januari om 15:57

<em>Hart van Nederland</em>: dode door schietpartij na ruzie bij feest Capelle aan den IJssel In Capelle aan den IJssel is maandag een 29-jarige man doodgeschoten, meldt Hart van Nederland. Er is geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Omdat het schietincident naast een feestje was, waren er veel mensen getuige van, aldus een woordvoerder van de politie, die nog onderzoek doet naar de zaak. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Noodbevel in Hedel na onrust in centrum: Mobiele Eenheid moest ingrijpen Bekijk deze video » Duizenden waaghalzen gaan voor Nieuwjaarsduik: 'Stond op mijn bucketlist' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden door aanrijding met werkvoertuig (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Capelle aan den IJssel is maandag een 29-jarige man doodgeschoten, meldt Hart van Nederland. Er is geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Omdat het schietincident naast een feestje was, waren er veel mensen getuige van, aldus een woordvoerder van de politie, die nog onderzoek doet naar de zaak.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's