Lang Leve de Liefde: waar kun je André 's nachts voor wakker maken?

Lang Leve de Liefde: waar kun je André 's nachts voor wakker maken?

Dinsdag 2 januari om 14:07

In Lang Leve de Liefde zitten Caroline en André buiten met de bekende vragenpot. Om de vraag te kunnen lezen zet André zijn bril en dat zorgt voor een lachbui bij Caroline. Op de vraag of Caroline over André gaat dromen vannacht is het duidelijk: nee. André krijgt de vraag waar je hem wakker voor kan maken. Daarop heeft hij ook een heel duidelijk antwoord...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: waar kun je André 's nachts voor wakker maken? In Lang Leve de Liefde zitten Caroline en André buiten met de bekende vragenpot. Om de vraag te kunnen lezen zet André zijn bril en dat zorgt voor een lachbui bij Caroline. Op de vraag of Caroline over André gaat dromen vannacht is het duidelijk: nee. André krijgt de vraag waar je hem wakker voor kan maken. Daarop heeft hij ook een heel duidelijk antwoord... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: doet jaloezie deze date de das om? Bekijk deze video » Romée in Lang Leve de Liefde: 'Vrouwen hebben meer geduld dan mannen' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Dacht je dát toen ik binnen kwam lopen?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's