Romée in Lang Leve de Liefde: 'Vrouwen hebben meer geduld dan mannen'

Romée in Lang Leve de Liefde: 'Vrouwen hebben meer geduld dan mannen'

Dinsdag 2 januari om 10:16

Vrouwen hebben meer geduld dan mannen, vertelt Romée haar date Thomas. Die is het daar echter niet helemaal mee eens en stelt zelfs: 'Vrouwen zijn gewoon lastig.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Romée in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Vrouwen hebben meer geduld dan mannen' Vrouwen hebben meer geduld dan mannen, vertelt Romée haar date Thomas. Die is het daar echter niet helemaal mee eens en stelt zelfs: 'Vrouwen zijn gewoon lastig.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: doet jaloezie deze date de das om? Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: maakt Olivier-Bas, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin? Bekijk deze video » Jet de Nijs: 'Rob en ik weten.. de tijd is nu' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's