Lang Leve de Liefde: doet jaloezie deze date de das om?

Lang Leve de Liefde: doet jaloezie deze date de das om?

Lang Leve de Liefde: doet jaloezie deze date de das om? In Lang Leve de Liefde is er al snel een fysieke klik tussen Thomas en Romée. Op persoonlijkheidsvlak valt er nog wat winst te behalen. Zo heeft Thomas totaal niets met paarden, de grote passie van zijn date. Thomas is ook een moeilijke eter en is niet bepaald onder de indruk van de kookkunsten van Romée. Kan deze date nog gered worden? Bekijk hieronder het fragment van Lang leve de liefde: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Remco en Patricia willen naar een parenclub (video) Bekijk deze video » Sophie bijt van zich af in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook autorijden' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'to bi or not to bi', dat weet Ozma nog niet Bekijk deze video » Tycho in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook wel in Goede tijden, slechte tijden spelen ofzo' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Hoe vaak wil jij per week?' Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 29 december 2023 om 20:34

In Lang Leve de Liefde is er al snel een fysieke klik tussen Thomas en Romée. Op persoonlijkheidsvlak valt er nog wat winst te behalen. Zo heeft Thomas totaal niets met paarden, de grote passie van zijn date. Thomas is ook een moeilijke eter en is niet bepaald onder de indruk van de kookkunsten van Romée. Kan deze date nog gered worden?

Bekijk hieronder het fragment van Lang leve de liefde:

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's