André Rieu bejubelt Emma Kok: '15 jaar geleden is er een wereldster geboren'

André Rieu bejubelt Emma Kok: '15 jaar geleden is er een wereldster geboren'

Woensdag 3 januari om 09:22

De samenwerking tussen de pas 15-jarige Emma Kok en André Rieu krijgt een vervolg, na hun meer dan succesvolle samenwerking op het Vrijthof afgelopen jaar: 'Ze mag met het orkest mee op wereldtournee', vertelt Shownieuws-presentatrice Annemarie Brüning.

'Wereldster geboren'
De zangeres is daar uiteraard nogal mee in haar nopjes: 'Mijn leven is op zijn kop gezet op de beste manier die we kunnen bedenken', vertelt ze aan het entertainmentprogramma. Rieu vindt Emma een uitzonderlijk groot talent en liet haar weten: 'Dat er vijftien jaar geleden een wereldster is geboren.' Dat is nog eens een mooi compliment.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

André Rieu bejubelt <em>Emma Kok</em>: '15 jaar geleden is er een wereldster geboren' De samenwerking tussen de pas 15-jarige Emma Kok en André Rieu krijgt een vervolg, na hun meer dan succesvolle samenwerking op het Vrijthof afgelopen jaar: 'Ze mag met het orkest mee op wereldtournee', vertelt Shownieuws-presentatrice Annemarie Brüning. 'Wereldster geboren'De zangeres is daar uiteraard nogal mee in haar nopjes: 'Mijn leven is op zijn kop gezet op de beste manier die we kunnen bedenken', vertelt ze aan het entertainmentprogramma. Rieu vindt Emma een uitzonderlijk groot talent en liet haar weten: 'Dat er vijftien jaar geleden een wereldster is geboren.' Dat is nog eens een mooi compliment. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Emma Kok zingt All I Want For Christmas Is You met André Rieu (video) Bekijk deze video » 'Plastic' Amy Rose WOEST op Kelsey in Winter Vol Liefde: 'Dat doe je gewoon niet!' Bekijk deze video » Gaan André en Roxeanne Hazes samen de strijd aan tegen Rachel? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's