Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde)

Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde)

Woensdag 3 januari om 09:34

Nu Joshua tijdelijk zijn hielen heeft gelicht heeft Olivier-Bas het appartement even helemaal voor zichzelf: 'Dat was wel lekker eigenlijk', laat hij weten aan Benjamin. Hij heeft meteen het bed van zijn liefdesconcurrent, die hem zonder overleg naar de bank dirigeerde, ingepikt: 'Opgestaan is plaats vergaan.' En zo is het.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (<em>Winter vol Liefde</em>) Nu Joshua tijdelijk zijn hielen heeft gelicht heeft Olivier-Bas het appartement even helemaal voor zichzelf: 'Dat was wel lekker eigenlijk', laat hij weten aan Benjamin. Hij heeft meteen het bed van zijn liefdesconcurrent, die hem zonder overleg naar de bank dirigeerde, ingepikt: 'Opgestaan is plaats vergaan.' En zo is het. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Winter Vol Liefde: maakt Olivier-Bas, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin? Bekijk deze video » 'Plastic' Amy Rose WOEST op Kelsey in Winter Vol Liefde: 'Dat doe je gewoon niet!' Bekijk deze video » Benjamin zet Joshua op zijn plaats in Winter Vol Liefde: 'Beter als je nu even weggaat' Bekijk deze video »
TV :
Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde)

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's