Benjamin zet Joshua op zijn plaats in Winter Vol Liefde: 'Beter als je nu even weggaat'

Benjamin zet Joshua op zijn plaats in Winter Vol Liefde: 'Beter als je nu even weggaat'

Woensdag 3 januari om 07:59

Het lukt Joshua eigenlijk niet om zich normaal te gedragen nu Benjamin ook een andere man, Olivier-Bas, over de vloer/piste heeft. Zogenaamd gunt hij die andere dates ook een kans bij 'zijn' droomprins maar daar meent hij natuurlijk helemaal niks van. Het is dan eigenlijk ook een beetje teleurstellend voor hem dat Benjamin instemt met zijn idee om even wat afstand te nemen.

'Ik wil niet samenwonen'
Die houdt namelijk wel van rustig aan doen, een woord dat duidelijk niet in Joshua's woordenboek lijkt te staan. 'Ik wil rustig elkaar leren kennen, daten. Dat is de reden waarom je niet bij mij in huis slaapt omdat ik wil daten en niet wil samenwonen.' Benjamin denkt dan ook dat het de beste optie is als de Amsterdammer even uit zicht verdwijnt.

Vlinders
Joshua lijkt echter een flink bord voor zijn kop te hebben want het gaat er maar niet in dat hij veel te aanwezig en pro-actief lijkt te zijn voor het Winter Vol Liefde-gezicht en dat die even wat afstand wil. Sterker nog, hij krijgt zelfs vlinders van diens reactie: 'Als je mekaar liefhebt dan doe je dit.' Sure...

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Benjamin zet Joshua op zijn plaats in <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Beter als je nu even weggaat' Het lukt Joshua eigenlijk niet om zich normaal te gedragen nu Benjamin ook een andere man, Olivier-Bas, over de vloer/piste heeft. Zogenaamd gunt hij die andere dates ook een kans bij 'zijn' droomprins maar daar meent hij natuurlijk helemaal niks van. Het is dan eigenlijk ook een beetje teleurstellend voor hem dat Benjamin instemt met zijn idee om even wat afstand te nemen. 'Ik wil niet samenwonen'Die houdt namelijk wel van rustig aan doen, een woord dat duidelijk niet in Joshua's woordenboek lijkt te staan. 'Ik wil rustig elkaar leren kennen, daten. Dat is de reden waarom je niet bij mij in huis slaapt omdat ik wil daten en niet wil samenwonen.' Benjamin denkt dan ook dat het de beste optie is als de Amsterdammer even uit zicht verdwijnt. VlindersJoshua lijkt echter een flink bord voor zijn kop te hebben want het gaat er maar niet in dat hij veel te aanwezig en pro-actief lijkt te zijn voor het Winter Vol Liefde-gezicht en dat die even wat afstand wil. Sterker nog, hij krijgt zelfs vlinders van diens reactie: 'Als je mekaar liefhebt dan doe je dit.' Sure... Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: zo worden Benjamin en Joshua uit Winter Vol Liefde gepersifleerd Bekijk deze video » Benjamin in Winter vol Liefde: 'Ik heb bindingsangst en Joshua heeft verlatingsangst' Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: maakt Olivier-Bas, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin? Bekijk deze video » Edith over skiën met Mike in Winter Vol Liefde: "Oh, dit wordt een hele hele lange weg" Bekijk deze video »
TV :
Benjamin zet Joshua op zijn plaats in Winter Vol Liefde: 'Beter als je nu even weggaat'

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's