Zien: zo ging storm Henk tekeer in Nederland (video)

Zien: zo ging storm Henk tekeer in Nederland (video)

Woensdag 3 januari om 20:18

Zien: zo ging <em>storm Henk</em> tekeer in Nederland (video) Storm Henk heeft in ons land flink huisgehouden in korte tijd. Er is overal veel schade en in het Brabantse Wintelre is een oudere man overleden, waarschijnlijk nadat hij door de storm van zijn fiets was geblazen. RTL Nieuws zette de schade op een rijtje. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Hoogwater Deventer: 'Zandzakken kunnen overspoeling kademuur niet voorkomen' (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Zien: gigantische ontploffing in auto met vuurwerk door sigaretje (video) Bekijk deze video » Heftig: vliegtuig vliegt in brand tijdens landing op airport Tokio (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: zo ging storm Henk tekeer in Nederland (video)

Storm Henk heeft in ons land flink huisgehouden in korte tijd. Er is overal veel schade en in het Brabantse Wintelre is een oudere man overleden, waarschijnlijk nadat hij door de storm van zijn fiets was geblazen. RTL Nieuws zette de schade op een rijtje.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's