Zien! Bouke zingt bij RENZE samen met The ElvisMatters Band ‘My Boy’

Zien! Bouke zingt bij RENZE samen met The ElvisMatters Band ‘My Boy’

Thursday 4 January om 10:42

Bij RENZE zijn Rob Kemps en Bouke Scholten te gast om over het nieuwe programma My Tribute To Elvis te vertellen waarin zij een unieke inkijk in het leven van Elvis Presley geven.

Bouke
Bouke kan natuurlijk niet vertrekken voordat hij met The ElvisMatters Band een nummer van Elvis zingt. Hij heeft gekozen voor ‘My Boy’ en dat is niet toevallig. Bouke heeft twee zoontjes Jochem en Harrie waar hij erg trots op is, dat blijkt wederzijds zien we in een fragment uit My Tribute To Elvis.

Bekijk Boukes optreden en beelden van Jochem en Harrie in een fragment uit RENZE hieronder

Zien! <em>Bouke</em> zingt bij <em>RENZE</em> samen met The ElvisMatters Band ‘My Boy’ Bij RENZE zijn Rob Kemps en Bouke Scholten te gast om over het nieuwe programma My Tribute To Elvis te vertellen waarin zij een unieke inkijk in het leven van Elvis Presley geven. BoukeBouke kan natuurlijk niet vertrekken voordat hij met The ElvisMatters Band een nummer van Elvis zingt. Hij heeft gekozen voor ‘My Boy’ en dat is niet toevallig. Bouke heeft twee zoontjes Jochem en Harrie waar hij erg trots op is, dat blijkt wederzijds zien we in een fragment uit My Tribute To Elvis. Bekijk Boukes optreden en beelden van Jochem en Harrie in een fragment uit RENZE hieronder My Tribute to Elvis is vanaf 6 januari 2024 elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van My Tribute to Elvis terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zien! Eerste beelden My Tribute to Elvis met Bouke Scholten en Rob Kemps Bekijk deze video » Gids.tv op LIFF 2023 #2: Het tragische verhaal van 'de vrouw van' in Priscilla Bekijk deze video » Patty Brard walgt van kerstfoto's Rob Kemps en Stephanie Klaver: 'Tongend en zoenend' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien! Bouke zingt bij RENZE samen met The ElvisMatters Band ‘My Boy’

My Tribute to Elvis is vanaf 6 januari 2024 elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van My Tribute to Elvis terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.Actuele video's

Meer actuele video's