Alex Klaasen ook terug in serie Gooische vrouwen en kijkt uit naar pruiken van Yari

Alex Klaasen ook terug in serie Gooische vrouwen en kijkt uit naar pruiken van Yari

Donderdag 4 januari om 13:29

Alex Klaasen is ook te zien in de terugkeer van de serie Gooische vrouwen. Na ruim 10 jaar zal hij weer de rol vertolken van de kleurrijke stylist Yari. Alex laat weten wanneer de opnames van start gaan en hij heeft er zin in. De acteur heeft het script nog niet gelezen maar vermoedt dat Yari weer terechtkomt in allerlei ‘niet alledaagse situaties’. Ook kijkt hij erg uit naar alle pruiken die hij zal dragen voor de rol.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De serie Gooische vrouwen keert eind 2024 terug op tv, deze keer bij SBS6 en Videoland.

Alex Klaasen ook terug in serie <em>Gooische vrouwen</em> en kijkt uit naar pruiken van Yari Alex Klaasen is ook te zien in de terugkeer van de serie Gooische vrouwen. Na ruim 10 jaar zal hij weer de rol vertolken van de kleurrijke stylist Yari. Alex laat weten wanneer de opnames van start gaan en hij heeft er zin in. De acteur heeft het script nog niet gelezen maar vermoedt dat Yari weer terechtkomt in allerlei ‘niet alledaagse situaties’. Ook kijkt hij erg uit naar alle pruiken die hij zal dragen voor de rol. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De serie Gooische vrouwen keert eind 2024 terug op tv, deze keer bij SBS6 en Videoland. Lies Visschedijk: terugkeer Gooische Vrouwen uitgelekt! Bekijk deze video » Schrijver Gooische Vrouwen: 'Al over de helft en het belooft wat' Bekijk deze video » Wat komt er op tv in 2024? Matthijs van Nieuwkerk keert terug en sterren in een musical? Bekijk deze video »
Serie :
Alex Klaasen ook terug in serie Gooische vrouwen en kijkt uit naar pruiken van Yari

Actuele video's

Meer actuele video's