Hart van Nederland: geschrokken inwoners in Eindhoven door meerdere sinkholes (video)

Hart van Nederland: geschrokken inwoners in Eindhoven door meerdere sinkholes (video)

Thursday 4 January om 17:06

<em>Hart van Nederland</em>: geschrokken inwoners in Eindhoven door meerdere sinkholes (video) De laatste weken is het vaker voorgekomen dat er opeens een zinkgat, ook wel sinkhole genoemd, verschijnt in de weg. Ook in Eindhoven was het donderdag raak. Volgens Hart van Nederland is wateroverlast en de aanhoudende regen hier een belangrijke oorzaak van. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. HvNL: woonboot losgeslagen bij Maastricht, waterstand waarschijnlijk nog hoger vandaag Bekijk deze video » Drama neergestoken jongen in Roosendaal: "Dit is gewoon een onvoltooide moordpoging" Bekijk deze video » Hart van Nederland: 19-jarige man aangehouden na dodelijk ongeluk Oudkarspel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De laatste weken is het vaker voorgekomen dat er opeens een zinkgat, ook wel sinkhole genoemd, verschijnt in de weg. Ook in Eindhoven was het donderdag raak. Volgens Hart van Nederland is wateroverlast en de aanhoudende regen hier een belangrijke oorzaak van.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's