Hart van Nederland: 19-jarige man aangehouden na dodelijk ongeluk Oudkarspel (video)

Hart van Nederland: 19-jarige man aangehouden na dodelijk ongeluk Oudkarspel (video)

Donderdag 4 januari om 16:55

<em>Hart van Nederland</em>: 19-jarige man aangehouden na dodelijk ongeluk Oudkarspel (video) Een 59-jarige vrouw uit de gemeente Schagen is woensdagavond overleden door een ongeval tussen twee voertuigen in Oudkarspel, zo meldt Hart van Nederland op basis van politieberichten. De overledene was de enige inzittende van haar voertuig. De bestuurder van de andere auto, een 19-jarige man uit Groningen, is aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: voetganger geschept op zebrapad, komt meters verderop terecht (video) Bekijk deze video » HvNL: woonboot losgeslagen bij Maastricht, waterstand waarschijnlijk nog hoger vandaag Bekijk deze video » Drama neergestoken jongen in Roosendaal: "Dit is gewoon een onvoltooide moordpoging" Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 59-jarige vrouw uit de gemeente Schagen is woensdagavond overleden door een ongeval tussen twee voertuigen in Oudkarspel, zo meldt Hart van Nederland op basis van politieberichten. De overledene was de enige inzittende van haar voertuig. De bestuurder van de andere auto, een 19-jarige man uit Groningen, is aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's