HvNL: woonboot losgeslagen bij Maastricht, waterstand waarschijnlijk nog hoger vandaag

HvNL: woonboot losgeslagen bij Maastricht, waterstand waarschijnlijk nog hoger vandaag

<em>HvNL</em>: woonboot losgeslagen bij Maastricht, waterstand waarschijnlijk nog hoger vandaag Nadat een deel van een dam was weggespoeld, is ook een woonboot losgeslagen langs de Maas bij Maastricht. Deze ligt stil tegen een brug aan, de eigenaren waren al geëvacueerd. Voorspeld wordt dat de hoogste waterstand nog moet komen dus het gevaar is niet geweken, de bewoners kunnen voorlopig niet terug. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: op meerdere plekken overlast door hoogwater (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: indrukwekkende stille tocht voor overleden Stanley (14) bij skiongeluk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: voetganger geschept op zebrapad, komt meters verderop terecht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 4 januari om 09:16

Nadat een deel van een dam was weggespoeld, is ook een woonboot losgeslagen langs de Maas bij Maastricht. Deze ligt stil tegen een brug aan, de eigenaren waren al geëvacueerd. Voorspeld wordt dat de hoogste waterstand nog moet komen dus het gevaar is niet geweken, de bewoners kunnen voorlopig niet terug.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's