Drama neergestoken jongen in Roosendaal: "Dit is gewoon een onvoltooide moordpoging"

Drama neergestoken jongen in Roosendaal: "Dit is gewoon een onvoltooide moordpoging"

Donderdag 4 januari om 11:52

Ferry de Wit vertelt in Hart van Nederland over de toedracht van de neergestoken jongen aan de Amethistdijk in Roosendaal. Afgelopen oudejaarsdag breekt de buurman in de woning waar het slachtoffer met zijn vader woont. Hij loopt naar de slaapkamer waar de 19-jarige jongen ligt te slapen en steekt meerdere keren op hem in.

Moordpoging
"Dit is gewoon een onvoltooide moordpoging", aldus Ferry, een familielid van het slachtoffer. Het zorgwekkende gedrag van de buurman was al langer bekend bij verschillende instanties. Een onderzoeker van de GGZ legt uit dat je niet zomaar iemand verplicht kunt opnemen.

Bekijk het hele dramatische verhaal in Hart van Nederland hieronder

<em>Drama</em> neergestoken jongen in <em>Roosendaal</em>: &quot;Dit is gewoon een onvoltooide moordpoging&quot; Ferry de Wit vertelt in Hart van Nederland over de toedracht van de neergestoken jongen aan de Amethistdijk in Roosendaal. Afgelopen oudejaarsdag breekt de buurman in de woning waar het slachtoffer met zijn vader woont. Hij loopt naar de slaapkamer waar de 19-jarige jongen ligt te slapen en steekt meerdere keren op hem in. Moordpoging"Dit is gewoon een onvoltooide moordpoging", aldus Ferry, een familielid van het slachtoffer. Het zorgwekkende gedrag van de buurman was al langer bekend bij verschillende instanties. Een onderzoeker van de GGZ legt uit dat je niet zomaar iemand verplicht kunt opnemen. Bekijk het hele dramatische verhaal in Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Hart van Nederland: indrukwekkende stille tocht voor overleden Stanley (14) bij skiongeluk (video) Bekijk deze video » HvNL: woonboot losgeslagen bij Maastricht, waterstand waarschijnlijk nog hoger vandaag Bekijk deze video » Hart van Nederland: jongen gewond bij steekpartij in Roosendaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :


Actuele video's

Meer actuele video's