Zien: bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024 (video)

Zien: bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024 (video)

Thursday 4 January om 18:03

Lees ook wie de kandidaten van Wie is de Mol? 2024 zijn.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? speelt zich af in Mexico. Hieronder zie je de leader van het nieuwe seizoen, dat zaterdag begint.

Lees verder onder de video.

Kandidaten
Ook deze editie beginnen er tien deelnemers aan het Wie is de Mol-spektakel. Daarvan is eentje De Mol en er zal in de eerste aflevering hoogstwaarschijnlijk al een kandidaat afvallen. Of niet natuurlijk, want het spel zit altijd vol verrassingen en plottwists.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 6 januari elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zien: bekijk de leader van <em>Wie is de Mol?</em> 2024 (video) Lees ook wie de kandidaten van Wie is de Mol? 2024 zijn. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? speelt zich af in Mexico. Hieronder zie je de leader van het nieuwe seizoen, dat zaterdag begint. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) KandidatenOok deze editie beginnen er tien deelnemers aan het Wie is de Mol-spektakel. Daarvan is eentje De Mol en er zal in de eerste aflevering hoogstwaarschijnlijk al een kandidaat afvallen. Of niet natuurlijk, want het spel zit altijd vol verrassingen en plottwists. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 6 januari elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Tooske Ragas over deelname aan Wie is de Mol?: 'Het was een waanzinnige ervaring' Bekijk deze video » Zien! Teaser Wie is de Mol? voor wie niet kan wachten (video) Bekijk deze video » Jurre Geluk open in docuserie Therapie: hierom was hij een geweldige Mol Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Zien: bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024 (video)

Actuele video's

Meer actuele video's