Tooske Ragas over eerste uitzending Wie is de Mol?: 'Zit zó goed in elkaar'

Tooske Ragas over eerste uitzending Wie is de Mol?: 'Zit zó goed in elkaar'

Friday 5 January om 09:15

Zaterdag is het zover, de start van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Een van de deelnemers is Shownieuws-gezicht Tooske Ragas, die er dolenthousiast over is en uitkijkt naar de eerste uitzending: 'Die speelt zich af midden in Mexico-stad. Kleurrijk, heftig, bruisend, warm, druk... het is zo prachtig gemaakt. Het zit zo goed in elkaar. Ik ben erbij geweest maar ik wil het heel graag zien.'

Het hele gesprek met Tooske zie je hieronder:

Tooske Ragas over eerste uitzending <em>Wie is de Mol?</em>: 'Zit zó goed in elkaar' Zaterdag is het zover, de start van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Een van de deelnemers is Shownieuws-gezicht Tooske Ragas, die er dolenthousiast over is en uitkijkt naar de eerste uitzending: 'Die speelt zich af midden in Mexico-stad. Kleurrijk, heftig, bruisend, warm, druk... het is zo prachtig gemaakt. Het zit zo goed in elkaar. Ik ben erbij geweest maar ik wil het heel graag zien.' Het hele gesprek met Tooske zie je hieronder: Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 6 januari elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit zijn de deelnemers aan Wie is de Mol? 2024: o.a. Kees van der Spek en Tooske Ragas Bekijk deze video » Kees van der Spek: 'Zo hield ik deelname aan Wie is de Mol? geheim' Bekijk deze video » Zien: bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024 (video) Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 6 januari elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's