Stars On Stage: Sylvia Geersen gaat de mist in met De Kleine Zeemeermin (video)

Stars On Stage: Sylvia Geersen gaat de mist in met De Kleine Zeemeermin (video)

Zaterdag 6 januari om 09:01

Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv.

Sylvia Geersen heeft vrijdag in Stars On Stage moedig gestreden, maar toch ging ze een aantal keer de mist in tijdens haar vertolking van Dat Is Mijn Wens uit De Kleine Zeemeermin.

<em>Stars On Stage</em>: Sylvia Geersen gaat de mist in met <em>De Kleine Zeemeermin</em> (video) Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv. Sylvia Geersen heeft vrijdag in Stars On Stage moedig gestreden, maar toch ging ze een aantal keer de mist in tijdens haar vertolking van Dat Is Mijn Wens uit De Kleine Zeemeermin. MoeilijkSylvia Geersen heeft geen podiumervaring, de spanningen gieren dan ook door het lichaam van het model. De voormalig Bachelorette zit net iets te hoog in haar ademhaling, waardoor zij niet al haar noten weet te halen. En dat terwijl ze natuurlijk een moeilijk lied moet zingen. Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Stars On Stage: Sylvia Geersen gaat de mist in met De Kleine Zeemeermin (video)

Moeilijk
Sylvia Geersen heeft geen podiumervaring, de spanningen gieren dan ook door het lichaam van het model. De voormalig Bachelorette zit net iets te hoog in haar ademhaling, waardoor zij niet al haar noten weet te halen. En dat terwijl ze natuurlijk een moeilijk lied moet zingen.

Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's