Stars On Stage: Susanna Klibansky zingt nummer uit Moulin Rouge (video)

Stars On Stage: Susanna Klibansky zingt nummer uit Moulin Rouge (video)

Zaterdag 6 januari om 11:06

Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv.

<em>Stars On Stage</em>: Susanna Klibansky zingt nummer uit <em>Moulin Rouge</em> (video) Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv. The Real Housewives of Amsterdam-ster Susanna Klibansky is niet onbekend met zingen. In Stars On Stage trekt zij de stoute schoenen aan het zingt zij een nummer uit de musical Moulin Rouge. De jury is enthousiast, maar spreekt ook van een 'ruwe diamant'. Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Stars On Stage start 5 januari op RTL 4: dit zijn de BN'ers die meedoen (video) Bekijk deze video » Zenuwachtige John de Bever in Stars on Stage: "Alles moet ook nog met Amsterdams accent" Bekijk deze video » De Oranjewinter terug: Hélène Hendriks' outfit op X en John de Bever die lach niet van gezicht kreeg Bekijk deze video »
TV :
Stars On Stage: Susanna Klibansky zingt nummer uit Moulin Rouge (video)

The Real Housewives of Amsterdam-ster Susanna Klibansky is niet onbekend met zingen. In Stars On Stage trekt zij de stoute schoenen aan het zingt zij een nummer uit de musical Moulin Rouge. De jury is enthousiast, maar spreekt ook van een 'ruwe diamant'.

Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's