Zenuwachtige John de Bever in Stars on Stage: "Alles moet ook nog met Amsterdams accent"

Zenuwachtige John de Bever in Stars on Stage: "Alles moet ook nog met Amsterdams accent"

Zenuwachtige <em>John de Bever</em> in Stars on Stage: &quot;Alles moet ook nog met Amsterdams accent&quot; John de Bever doet mee aan het nieuwe programma Stars on Stage: "Het is heftig en het wordt spannend", laat hij in de promo hieronder weten. Bever vindt het spannend om te zingen en dansen tegelijk. En dan ook nog eens met een Amsterdams accent. Bekijk in het fragment hieronder welke sterren nog meer het musicalpodium opgaan. Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Stars On Stage start 5 januari op RTL 4: dit zijn de BN'ers die meedoen (video) Bekijk deze video »
Zondag 31 december 2023 om 09:41

John de Bever doet mee aan het nieuwe programma Stars on Stage: "Het is heftig en het wordt spannend", laat hij in de promo hieronder weten. Bever vindt het spannend om te zingen en dansen tegelijk. En dan ook nog eens met een Amsterdams accent. Bekijk in het fragment hieronder welke sterren nog meer het musicalpodium opgaan.

Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's