Maandag in Nachtdieren: Ester is openhartig over haar GHB-verslaving

Maandag in Nachtdieren: Ester is openhartig over haar GHB-verslaving

Maandag 20 februari 2023 om 16:50

Maandag ontmoet Raven van Dorst in Nachtdieren weer allerlei bijzondere types die in de nachtelijke uurtjes wakker zijn. Zo ontmoet die een filmregisseur, en Gaya die helemaal losgaat in de wereld van burlesque. Raven spreekt ook Ester, die erg openhartig is over haar GHB-verslaving maar inmiddels is afgekickt. “Op den duur stond ik voor de spiegel mezelf op te maken, helemaal zo trillend, en toen dacht ik: kut. En toen heb ik bijgepakt, want ik wist dat het dan wegging.”

Bekijk het fragment van Nachtdieren hieronder.

Nachtdieren is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>Nachtdieren</em>: Ester is openhartig over haar GHB-verslaving Maandag ontmoet Raven van Dorst in Nachtdieren weer allerlei bijzondere types die in de nachtelijke uurtjes wakker zijn. Zo ontmoet die een filmregisseur, en Gaya die helemaal losgaat in de wereld van burlesque. Raven spreekt ook Ester, die erg openhartig is over haar GHB-verslaving maar inmiddels is afgekickt. “Op den duur stond ik voor de spiegel mezelf op te maken, helemaal zo trillend, en toen dacht ik: kut. En toen heb ik bijgepakt, want ik wist dat het dan wegging.” Bekijk het fragment van Nachtdieren hieronder. Nachtdieren is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv. Raven vraagt Waylon: 'Thuis beetje goed kunnen maken?' (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Nachtdieren: ‘Alsof er hete messen in mijn ogen worden gestoken’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's