Rachel in Nachtdieren over persoonlijkheidsstoornis: ‘We zijn met zes op het moment’

Rachel in Nachtdieren over persoonlijkheidsstoornis: ‘We zijn met zes op het moment’

Maandag 6 maart 2023 om 16:12

In Nachtdieren komt Raven van Dorst in de late uurtjes weer allerlei bijzondere types tegen. Zo werkt Stijn hard aan een Carnavalswagen en laat iemand zien hoeveel hij van aliens en monsters houdt. Ook praat Raven met Rachel, zij heeft naar eigen zeggen meerdere persoonlijkheidsstoornissen: ‘We zijn met zes op het moment.”

Bekijk de beelden van Nachtdieren hieronder.

Nachtdieren is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Rachel in <em>Nachtdieren</em> over persoonlijkheidsstoornis: ‘We zijn met zes op het moment’ In Nachtdieren komt Raven van Dorst in de late uurtjes weer allerlei bijzondere types tegen. Zo werkt Stijn hard aan een Carnavalswagen en laat iemand zien hoeveel hij van aliens en monsters houdt. Ook praat Raven met Rachel, zij heeft naar eigen zeggen meerdere persoonlijkheidsstoornissen: ‘We zijn met zes op het moment.” Bekijk de beelden van Nachtdieren hieronder. Nachtdieren is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv. Maandag in Nachtdieren: Ester is openhartig over haar GHB-verslaving Bekijk deze video » Maandag in Nachtdieren: Raven van Dorst ontmoet pleger van huiselijk geweld Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's