Zien: Jan Slagter woedend op NTR vanwege vragen over Matthijs van Nieuwkerk

Zien: Jan Slagter woedend op NTR vanwege vragen over Matthijs van Nieuwkerk

Zien: <em>Jan Slagter</em> woedend op NTR vanwege vragen over <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> Jan Slagter, die eerder nog boos was over de stop van OP1, wil dat een fragment van een interview met hem uit het NTR-programma Jouw grens, mijn grens wordt geknipt. De Omroep MAX-baas dreigt met een kort geding als daar geen gehoor aan wordt gegeven. Bekijk meer over dit conflict in de Shownieuws-video hierboven. WangedragHet programma Jouw grens, mijn grens gaat over wangedrag op het Mediapark. Volgens Jan heeft de omroep zich niet aan afspraken gehouden. "Zo zou er volgens hem niet worden gesproken over "recente kwesties", maar werd hij toch gevraagd naar Matthijs van Nieuwkerk en De Wereld Draait Door en een geval van vermeend wangedrag bij het Omroep MAX-programma Sterren op het Doek", schrijft Shownieuws op hun website. Bekijk hierboven de Shownieuws-video over Jan Slagter. Omroep MAX-baas Jan Slagter kookt van woede vanwege stoppen Op1: 'betreurenswaardig' Bekijk deze video »
TV :
Zondag 7 januari om 10:03

Jan Slagter, die eerder nog boos was over de stop van OP1, wil dat een fragment van een interview met hem uit het NTR-programma Jouw grens, mijn grens wordt geknipt. De Omroep MAX-baas dreigt met een kort geding als daar geen gehoor aan wordt gegeven. Bekijk meer over dit conflict in de Shownieuws-video hierboven.

Wangedrag
Het programma Jouw grens, mijn grens gaat over wangedrag op het Mediapark. Volgens Jan heeft de omroep zich niet aan afspraken gehouden. "Zo zou er volgens hem niet worden gesproken over "recente kwesties", maar werd hij toch gevraagd naar Matthijs van Nieuwkerk en De Wereld Draait Door en een geval van vermeend wangedrag bij het Omroep MAX-programma Sterren op het Doek", schrijft Shownieuws op hun website.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video over Jan Slagter.

Actuele video's

Meer actuele video's