Omroep MAX-baas Jan Slagter kookt van woede vanwege stoppen Op1: 'betreurenswaardig'

Omroep MAX-baas Jan Slagter kookt van woede vanwege stoppen Op1: 'betreurenswaardig'

Vrijdag 8 december 2023 om 12:47

Een delegatie van de redactie en presentatoren van de talkshow Op1 wil in gesprek met NPO-voorzitter Frederieke Leeflang, aldus Omroep MAX-baas Jan Slagter in een verklaring aan het ANP.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Omroep MAX-baas Jan Slagter</em> kookt van woede vanwege stoppen <em>Op1</em>: 'betreurenswaardig' Een delegatie van de redactie en presentatoren van de talkshow Op1 wil in gesprek met NPO-voorzitter Frederieke Leeflang, aldus Omroep MAX-baas Jan Slagter in een verklaring aan het ANP. Tekst gaat verder onder de video. BetreurenswaardigJan Slagter noemt het 'betreurenswaardig dat de redactie en presentatoren van Op1 via de krant moesten vernemen dat het programma moet stoppen'. Woensdag werd al gemeld dat Op1 stopt, en de NPO bevestigde dat donderdag. De NPO zelf noemde de manier waarop het nieuws over Op1 naar buiten kwam ook betreurenswaardig. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow Op1 stopt definitief: Khalid & Sophie maken hun entree op de late avond Bekijk deze video » Angela de Jong gaat los op Khalid & Sophie, ergert zich kapot aan hun ‘toontje’ (video) Bekijk deze video »
TV :

Betreurenswaardig
Jan Slagter noemt het 'betreurenswaardig dat de redactie en presentatoren van Op1 via de krant moesten vernemen dat het programma moet stoppen'. Woensdag werd al gemeld dat Op1 stopt, en de NPO bevestigde dat donderdag. De NPO zelf noemde de manier waarop het nieuws over Op1 naar buiten kwam ook betreurenswaardig.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's