Dave Roelvink lacht om grote kritiek op zijn nieuwe woning: "Alleen maar commentaar"

Dave Roelvink lacht om grote kritiek op zijn nieuwe woning: "Alleen maar commentaar"

<em>Dave Roelvink</em> lacht om grote kritiek op zijn nieuwe woning: &quot;Alleen maar commentaar&quot; Dave Roelvink heeft een kleine inkijk in zijn nieuwe huis gedeeld, alleen krijgt de reality-ster flink wat kritiek over een opvallend detail. Op zijn stories reageert Dave op die kritiek. Bekijk deze Story hierboven: "Ik krijg alleen maar commentaar nu." Bed opmakenDave deelt op Instagram een video van zijn slaapkamer. "Dit is de slaapkamer, dit is mijn bed al. De meubels in de woonkamer zijn nog leenmeubels." In het filmpje is zijn onopgemaakte bed te zien en mensen vinden daar wat van: "Jongens, ik woon net twee dagen alleen. Geef me heel even de tijd gap haha", zegt hij lachend. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Dave Roelvink reageert op breuk met Jazzlyn: 'Heel wat nachten gehuild' (video) Bekijk deze video » Binnenkijken: dit is het nieuwe huis van Dave Roelvink (video) Bekijk deze video »
Show :
Zondag 7 januari om 15:14

Dave Roelvink heeft een kleine inkijk in zijn nieuwe huis gedeeld, alleen krijgt de reality-ster flink wat kritiek over een opvallend detail. Op zijn stories reageert Dave op die kritiek. Bekijk deze Story hierboven: "Ik krijg alleen maar commentaar nu."

Bed opmaken
Dave deelt op Instagram een video van zijn slaapkamer. "Dit is de slaapkamer, dit is mijn bed al. De meubels in de woonkamer zijn nog leenmeubels." In het filmpje is zijn onopgemaakte bed te zien en mensen vinden daar wat van: "Jongens, ik woon net twee dagen alleen. Geef me heel even de tijd gap haha", zegt hij lachend.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's