Drama in Camping De Wildernis: Dirk maakt 84 mislukte foto's in de jungle

Drama in Camping De Wildernis: Dirk maakt 84 mislukte foto's in de jungle

Drama in <em>Camping De Wildernis</em>: Dirk maakt 84 mislukte foto's in de jungle Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Camping De Wildernis. In een voorstukje op Instagram zien we Jolanda en Dirk flink stoeien met een camera. Het stel lijkt in eerste instantie niet erg technisch, toch lukt het de twee - na 84 mislukte foto's - om een foto te schieten. Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wauw! Heeft Wageningen de mooist versierde Kerststraat van Nederland? (video) Bekijk deze video » Hoogwaterdrama op camping Blokzijl: 'Alles staat blank, het is verschrikkelijk' Bekijk deze video »
Maandag 8 januari om 10:04

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Camping De Wildernis. In een voorstukje op Instagram zien we Jolanda en Dirk flink stoeien met een camera. Het stel lijkt in eerste instantie niet erg technisch, toch lukt het de twee - na 84 mislukte foto's - om een foto te schieten. Bekijk het fragment hieronder.

Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's