Wauw! Heeft Wageningen de mooist versierde Kerststraat van Nederland? (video)

Wauw! Heeft Wageningen de mooist versierde Kerststraat van Nederland? (video)

Maandag 18 december 2023 om 19:22

Wauw! Heeft Wageningen de mooist versierde <em>Kerststraat</em> van Nederland? (video) Dit jaar nemen niet alleen straten, maar ook een camping deel aan uitgebreide kerstversieringen in Wageningen. Zo hoorde je in Hart van Nederland. 'Het hangt vol met lampjes die synchroon meebewegen op muziek, zoals ze dat in Amerika doen.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: vrachtwagen met varkens kiept in greppel, meerdere varkens omgekomen Bekijk deze video » Hart van Nederland: Porsche te water na ontploffing achter stuur (video) Bekijk deze video » Zeer zeldzame zeeschildpad aangespoeld in Zeeland: 'Helemaal uit Mexico' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: moeder vertelt emotioneel over doodgebeten baby Robin (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Dit jaar nemen niet alleen straten, maar ook een camping deel aan uitgebreide kerstversieringen in Wageningen. Zo hoorde je in Hart van Nederland. 'Het hangt vol met lampjes die synchroon meebewegen op muziek, zoals ze dat in Amerika doen.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's