Vrouw van zanger James Morrison dood aangetroffen

Vrouw van zanger James Morrison dood aangetroffen

Maandag 8 januari om 16:18

Gill Catchpole, de partner van zanger James Morrison, is overleden. Dat melden verschillende Britse media. Ze werd afgelopen vrijdag dood aangetroffen in het huis van het koppel in Whitminster. Ze werd 45 jaar oud. James Morrison kun je kennen van zijn hit 'You Give Me Something'. Bekijk de videoclip hieronder.

"Kapot"
De 39-jarige zanger en zijn partner hebben samen twee dochters, de 15-jarige Elsie en de 5-jarige Ada Rose. Een bron vertelt aan The Sun dat James "kapot" is door de dood van zijn partner. Een doodsoorzaak is nog niet bekend.

Onlangs overleed actrice Linda van Dyck op 75-jarige leeftijd in haar woonplaats Amsterdam. Bekijk de Shownieuws-video hierover hieronder.

Vrouw van zanger <em>James Morrison</em> dood aangetroffen Gill Catchpole, de partner van zanger James Morrison, is overleden. Dat melden verschillende Britse media. Ze werd afgelopen vrijdag dood aangetroffen in het huis van het koppel in Whitminster. Ze werd 45 jaar oud. James Morrison kun je kennen van zijn hit 'You Give Me Something'. Bekijk de videoclip hieronder. "Kapot"De 39-jarige zanger en zijn partner hebben samen twee dochters, de 15-jarige Elsie en de 5-jarige Ada Rose. Een bron vertelt aan The Sun dat James "kapot" is door de dood van zijn partner. Een doodsoorzaak is nog niet bekend. Onlangs overleed actrice Linda van Dyck op 75-jarige leeftijd in haar woonplaats Amsterdam. Bekijk de Shownieuws-video hierover hieronder. Bekijk ook James Morrison is boos op Arjen Lubach: "Je hebt me gekwetst!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrouw van zanger James Morrison dood aangetroffen

Actuele video's

Meer actuele video's