Backstage bij Camping De Wildernis: Johnny de Mol slaapt naast een olifant

Backstage bij Camping De Wildernis: Johnny de Mol slaapt naast een olifant

Backstage bij <em>Camping De Wildernis</em>: Johnny de Mol slaapt naast een olifant Neem een kijkje achter de schermen bij Camping De Wildernis met Johnny de Mol. Zie hoe ze in de wildernis eten en maak kennis met de crew. Soms hebben ze zelfs onverwachte ontmoetingen met wilde dieren zoals leeuwen en olifanten. Johnny vertelt dat hij 's nachts wakker werd van een zwaarademende olifant. Bekijk de beelden hierboven. Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Drama in Camping De Wildernis: Dirk maakt 84 mislukte foto's in de jungle Bekijk deze video »
TV :
Maandag 8 januari om 16:49

Neem een kijkje achter de schermen bij Camping De Wildernis met Johnny de Mol. Zie hoe ze in de wildernis eten en maak kennis met de crew. Soms hebben ze zelfs onverwachte ontmoetingen met wilde dieren zoals leeuwen en olifanten. Johnny vertelt dat hij 's nachts wakker werd van een zwaarademende olifant. Bekijk de beelden hierboven.

Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's