Zwangere vriendin Thomas Berge opgenomen in ziekenhuis (Shownieuws)

Zwangere vriendin Thomas Berge opgenomen in ziekenhuis (Shownieuws)

Donderdag 14 september 2023 om 10:10

Patty Brard heeft nieuws over Elianne Zweipfenning, de zwangere vriendin van Thomas Berge. Zij is in het ziekenhuis opgenomen vanwege buikpijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Zwangere vriendin <em>Thomas Berge</em> opgenomen in ziekenhuis (<em>Shownieuws</em>) Patty Brard heeft nieuws over Elianne Zweipfenning, de zwangere vriendin van Thomas Berge. Zij is in het ziekenhuis opgenomen vanwege buikpijn. Tekst gaat verder onder de video. FacingsOndertussen is Thomas in Turkije om zijn facings te laten fixen. Het Shownieuwspanel discussieert vervolgens over de tandstompjes die mensen met facings overhouden aan deze behandeling... Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dan Karaty: 'Ik houd van Gordon, die is er voor me' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: trailer nieuwe AVROTROS serie Who's that girl - Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS Bekijk deze video » Liefde of publiciteit? Gio en Jade Anna zetten opnieuw een punt achter relatie Bekijk deze video »
Entertainment :

Facings
Ondertussen is Thomas in Turkije om zijn facings te laten fixen. Het Shownieuwspanel discussieert vervolgens over de tandstompjes die mensen met facings overhouden aan deze behandeling...

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's