Jegor (31) over hersentumor in Over mijn lijk: ‘Kon het niet accepteren in het begin’

Jegor (31) over hersentumor in Over mijn lijk: ‘Kon het niet accepteren in het begin’

Jegor (31) over hersentumor in <em>Over mijn lijk</em>: ‘Kon het niet accepteren in het begin’ Dinsdag gaat een nieuwe reeks van Over mijn lijk van start, waarin Tim Hofman ongeneeslijk zieke jongeren volgt. In een video stelt Jegor zich voor en vertelt hij meer over zijn leven en ziekte. ‘Geniet van de reis’Jegor kreeg in 2015 te horen dat hij een kwaadaardige hersentumor heeft. “Ik kon het niet accepteren in het begin”, vertelt Jegor. Hij was erg boos na zijn diagnose, maar inmiddels staat hij ondanks de diagnose zeer positief in het leven. “Geniet van de reis naar iets toe, maar geniet vooral van de reis”, zegt Jegor. “Als je twijfelt: doe het nu.” Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Over mijn lijk hieronder. Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Roy Oude Rikerink over reünie Over Mijn Lijk: "Geniet van alle mooie momenten" Bekijk deze video » Over Mijn Lijk: Irene heeft nog maximaal 1 jaar te leven, hoopt moeder weer te zien Bekijk deze video » Irene (Over mijn lijk) heeft laatste boodschap: ‘Dit wil jij doen, dat ga jij doen’ Bekijk deze video » Nieuw seizoen Over mijn lijk start 9 januari: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Donderdag 4 januari om 14:08

Dinsdag gaat een nieuwe reeks van Over mijn lijk van start, waarin Tim Hofman ongeneeslijk zieke jongeren volgt. In een video stelt Jegor zich voor en vertelt hij meer over zijn leven en ziekte.

‘Geniet van de reis’
Jegor kreeg in 2015 te horen dat hij een kwaadaardige hersentumor heeft. “Ik kon het niet accepteren in het begin”, vertelt Jegor. Hij was erg boos na zijn diagnose, maar inmiddels staat hij ondanks de diagnose zeer positief in het leven. “Geniet van de reis naar iets toe, maar geniet vooral van de reis”, zegt Jegor. “Als je twijfelt: doe het nu.”

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Over mijn lijk hieronder.

Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's