Barbie (Samantha de Jong) is slachtoffer van mensenhandel en prostitutie: "Het gaat slecht met haar"

Barbie (Samantha de Jong) is slachtoffer van mensenhandel en prostitutie: "Het gaat slecht met haar"

Dinsdag 9 januari om 13:40

Samantha de Jong zou slachtoffer zijn van mensenhandel en prostitutie, dit werd in oktober vorig jaar al besproken tijdens de Shownieuws-aflevering hieronder. Vandaag deelt RTL Boulevard het onderstaande bericht: "Vandaag staan drie mannen en een vrouw voor de rechter in Den Haag vanwege het seksueel uitbuiten van vier vrouwelijke slachtoffers. Samantha de Jong, beter bekend als realityster Barbie, is één van de slachtoffers. Haar advocaat Sébas Diekstra laat in een verklaring aan RTL Boulevard weten wat voor impact de zaak op haar heeft."⁠

"Het gaat niet goed met haar"
RTL Boulevard schrijft op Instagram: "Volgens Diekstra heeft Samantha het momenteel erg moeilijk. 'Het gaat niet goed met cliënte. Zij kampt onder andere met depressieve klachten. Na een periode van enig herstel is haar situatie helaas weer verslechterd. Cliënte heeft te maken met aanzienlijke uitdagingen, versterkt door een complex leven voorafgaand aan de recente gebeurtenissen. Gebeurtenissen die een diepgaande impact op haar mentale welzijn hebben gehad."

Bekijk hieronder de Shownieuws-aflevering waarin het o.a. gaat over Barbie die slachtoffer is van mensenhandel.

<em>Barbie</em> (Samantha de Jong) is slachtoffer van <em>mensenhandel</em> en <em>prostitutie:</em> &quot;Het gaat slecht met haar&quot; Samantha de Jong zou slachtoffer zijn van mensenhandel en prostitutie, dit werd in oktober vorig jaar al besproken tijdens de Shownieuws-aflevering hieronder. Vandaag deelt RTL Boulevard het onderstaande bericht: "Vandaag staan drie mannen en een vrouw voor de rechter in Den Haag vanwege het seksueel uitbuiten van vier vrouwelijke slachtoffers. Samantha de Jong, beter bekend als realityster Barbie, is één van de slachtoffers. Haar advocaat Sébas Diekstra laat in een verklaring aan RTL Boulevard weten wat voor impact de zaak op haar heeft."⁠ "Het gaat niet goed met haar"RTL Boulevard schrijft op Instagram: "Volgens Diekstra heeft Samantha het momenteel erg moeilijk. 'Het gaat niet goed met cliënte. Zij kampt onder andere met depressieve klachten. Na een periode van enig herstel is haar situatie helaas weer verslechterd. Cliënte heeft te maken met aanzienlijke uitdagingen, versterkt door een complex leven voorafgaand aan de recente gebeurtenissen. Gebeurtenissen die een diepgaande impact op haar mentale welzijn hebben gehad." Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk hieronder de Shownieuws-aflevering waarin het o.a. gaat over Barbie die slachtoffer is van mensenhandel. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Barbie heeft flink trauma opgelopen na seksuele uitbuiting' (video) Bekijk deze video » Samantha de Jong (Barbie): 'Sterke vrouwen worden niet geboren, die worden gemaakt' Bekijk deze video »
Show :
Barbie (Samantha de Jong) is slachtoffer van mensenhandel en prostitutie: "Het gaat slecht met haar"

Actuele video's

Meer actuele video's