RTL Boulevard: 'Barbie heeft flink trauma opgelopen na seksuele uitbuiting' (video)

RTL Boulevard: 'Barbie heeft flink trauma opgelopen na seksuele uitbuiting' (video)

Vrijdag 3 november 2023 om 20:08

<em>RTL Boulevard</em>: 'Barbie heeft flink trauma opgelopen na seksuele uitbuiting' (video) Het is september 2022 als de politie een inval doet in een bordeel in Den Haag. Tot hun grote schrik treffen zij daar onder andere Samantha de Jong aan, die wij ook wel kennen als Barbie uit Oh Oh Cherso. Volgens justitie is ze een slachtoffer een heftige zaak rondom uitbuiting en mensenhandel. Sterker nog, zij zou gedwongen zijn de prostitutie in te gaan. Vandaag diende de zaak in de rechtbank van Den Haag. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Samantha de Jong grapt: 'Uit eten bij Walong van de Wajong-uitkering' Bekijk deze video » WAT!? Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol? (Shownieuws) Bekijk deze video » Michella Kox: 'Ik ben de Beyoncé van de lage landen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: 'Barbie heeft flink trauma opgelopen na seksuele uitbuiting' (video)

Het is september 2022 als de politie een inval doet in een bordeel in Den Haag. Tot hun grote schrik treffen zij daar onder andere Samantha de Jong aan, die wij ook wel kennen als Barbie uit Oh Oh Cherso. Volgens justitie is ze een slachtoffer een heftige zaak rondom uitbuiting en mensenhandel. Sterker nog, zij zou gedwongen zijn de prostitutie in te gaan. Vandaag diende de zaak in de rechtbank van Den Haag.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's