Winter Vol Liefde: Joshua reageert op heftige breuk met Benjamin, 'hij wilde nog een closure'

Winter Vol Liefde: Joshua reageert op heftige breuk met Benjamin, 'hij wilde nog een closure'

Dinsdag 9 januari om 19:18

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Het is voorbij tussen Joshua en Benjamin uit het programma Winter Vol Liefde. Wat leek op een mooie romance bleek toch niet van lange duur te zijn. Maandagavond barste de relatie voorgoed uit elkaar en stuurde Benjamin Joshua terug naar huis. Het is over en uit en daar valt nog veel over te bespreken. In RTL Boulevard reageert Joshua op de laatste woorden van Benjamin, die hem manipulatief noemde..

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Winter Vol Liefde</em>: Joshua reageert op heftige breuk met Benjamin, 'hij wilde nog een closure' Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Het is voorbij tussen Joshua en Benjamin uit het programma Winter Vol Liefde. Wat leek op een mooie romance bleek toch niet van lange duur te zijn. Maandagavond barste de relatie voorgoed uit elkaar en stuurde Benjamin Joshua terug naar huis. Het is over en uit en daar valt nog veel over te bespreken. In RTL Boulevard reageert Joshua op de laatste woorden van Benjamin, die hem manipulatief noemde.. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Benjamin (Winter Vol Liefde): 'Een van de mannen spreek ik nog' Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde doet DIT voor 50 euro Bekijk deze video » Winter vol Liefde: de laatste week breekt aan, gaat de liefde de winterse kou overleven? Bekijk deze video » Edith perplex in Winter Vol Liefde: 'Een vrouw is een hulp voor de man!?' Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde schrikt van nieuwe look: 'Kan mezelf niet aankijken' (video) Bekijk deze video » Edith en Aroen spelen doktertje in Winter Vol Liefde: 'Waar heeft u last van?' Bekijk deze video » Winter Vol Liefde-Benjamin neemt contact op met afgewezen Joshua: "Hele gezellige avond gehad" Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: Joshua reageert op heftige breuk met Benjamin, 'hij wilde nog een closure'

Actuele video's

Meer actuele video's