Lang Leve de Liefde: Willem is wel heel blij met het achterwerk van zijn date?!

Lang Leve de Liefde: Willem is wel heel blij met het achterwerk van zijn date?!

Dinsdag 9 januari om 20:28

In Lang Leve de Liefde heeft Appie zichzelf aangemeld voor de gezellige marktverkoper Willem die al eerder in de villa verbleef. Appie brengt al snel gezelligheid in de date met haar kleurrijke slingers en een leuk cadeau. Willem komt nogal afgeleid over en dat komt niet door de persoonlijkheid van zijn date. De billen van Appie lijken vooral de aandacht te trekken van Willem. Gaat deze date nog goed aflopen?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Willem is wel heel blij met het achterwerk van zijn date?! In Lang Leve de Liefde heeft Appie zichzelf aangemeld voor de gezellige marktverkoper Willem die al eerder in de villa verbleef. Appie brengt al snel gezelligheid in de date met haar kleurrijke slingers en een leuk cadeau. Willem komt nogal afgeleid over en dat komt niet door de persoonlijkheid van zijn date. De billen van Appie lijken vooral de aandacht te trekken van Willem. Gaat deze date nog goed aflopen? Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Anouk maakt geen indruk met haar muzikale uitspatting Bekijk deze video » Emotionele Jory in Lang Leve de Liefde: "Wat is dan liefde?" Bekijk deze video » Appie in Lang Leve de Liefde: 'Wanneer wordt het te klef?' Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's