Lang leve de liefde: Anouk maakt geen indruk met haar muzikale uitspatting

Lang leve de liefde: Anouk maakt geen indruk met haar muzikale uitspatting

Donderdag 4 januari om 15:36

In Lang leve de liefde speelt Duncan een liedje op zijn gitaar voor zijn date. Anouk doet gezellig mee en slaat met haar bijzondere ritmegevoel met haar hand op een gitaar. “Ik heb wel ritme, hoor”, zegt ze er voor de duidelijkheid even bij. Maar de blik van Duncan zegt genoeg…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Anouk maakt geen indruk met haar muzikale uitspatting In Lang leve de liefde speelt Duncan een liedje op zijn gitaar voor zijn date. Anouk doet gezellig mee en slaat met haar bijzondere ritmegevoel met haar hand op een gitaar. “Ik heb wel ritme, hoor”, zegt ze er voor de duidelijkheid even bij. Maar de blik van Duncan zegt genoeg… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: de hottub zet deze date in vuur en vlam! Bekijk deze video » Zien! Lang Leve de Liefde over bodycounts, high five en rijscholen Bekijk deze video » Samuel in Lang Leve de Liefde: 'Ik liet 3 dates op hetzelde moment komen' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's