Van de filmset naar de A12: Carice van Houten maakt podcast over klimaatactivisme, 'we hebben nog hoop'

Van de filmset naar de A12: Carice van Houten maakt podcast over klimaatactivisme, 'we hebben nog hoop'

Tuesday 9 January om 20:47

Ooit speelden ze de sterren van de hemel in grote Amerikaanse tv en filmproducties zoals 'Valkyrie' en 'Game of Thrones'. Die tijden zijn voorbij, want Carice van Houten houdt zich deze dagen voornamelijk bezig met haar activisme. Na meerdere keren gearresteerd te zijn tijdens de protesten op de A12 begint de voormalige actrice nu een podcast over de klimaatcrisis. Samen met collega Sieger Sloot begint ze de show genaamd: 'Eerste Hulp bij Uitsterven'.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Van de filmset naar de A12: <em>Carice van Houten</em> maakt podcast over klimaatactivisme, 'we hebben nog hoop' Ooit speelden ze de sterren van de hemel in grote Amerikaanse tv en filmproducties zoals 'Valkyrie' en 'Game of Thrones'. Die tijden zijn voorbij, want Carice van Houten houdt zich deze dagen voornamelijk bezig met haar activisme. Na meerdere keren gearresteerd te zijn tijdens de protesten op de A12 begint de voormalige actrice nu een podcast over de klimaatcrisis. Samen met collega Sieger Sloot begint ze de show genaamd: 'Eerste Hulp bij Uitsterven'. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Carice van Houten: 'Op deze BN'er had ik een crush' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Daphne Bunskoek steekt klimaatstrijder Carice van Houten een hart onder de riem! Bekijk deze video » Zien: Carice van Houten door politie meegenomen tijdens Extinction Rebellion-protest Bekijk deze video » Jonge demonstrant op A12: 'Ik ben hier voor mijn toekomst!' (video) Bekijk deze video » Instinct met Carice van Houten is nu te zien op Videoland (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: is de vrolijke Badeend Carice van Houten? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Van de filmset naar de A12: Carice van Houten maakt podcast over klimaatactivisme, 'we hebben nog hoop'

Actuele video's

Meer actuele video's