Zien: Carice van Houten door politie meegenomen tijdens Extinction Rebellion-protest

Zien: Carice van Houten door politie meegenomen tijdens Extinction Rebellion-protest

Zien: <em>Carice van Houten</em> door politie meegenomen tijdens <em>Extinction Rebellion</em>-protest Carice van Houten is zaterdag 9 september aangehouden op de A12 in Den Haag. Ze deed daar mee met de blokkade van de snelweg door Extinction Rebellion. Ze werd door de politie weggevoerd en in een bus gezet. Shownieuws heeft het hierover in de video hierboven. Omsingeld door agenten_De actrice had eerder zaterdag een filmpje van de demonstratie op Instagram gedeeld. Daarop is te zien dat degene die het filmpje maakte en andere demonstranten zijn omsingeld door agenten en op de achtergrond zijn de gebouwen van Den Haag te zien. Zondag deelt Carice het onderstaande filmpje: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) Bekijk ook Carice van Houten: 'Op deze BN'er had ik een crush' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Daphne Bunskoek steekt klimaatstrijder Carice van Houten een hart onder de riem! Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Carice van Houten is zaterdag 9 september aangehouden op de A12 in Den Haag. Ze deed daar mee met de blokkade van de snelweg door Extinction Rebellion. Ze werd door de politie weggevoerd en in een bus gezet. Shownieuws heeft het hierover in de video hierboven.

Omsingeld door agenten_
De actrice had eerder zaterdag een filmpje van de demonstratie op Instagram gedeeld. Daarop is te zien dat degene die het filmpje maakte en andere demonstranten zijn omsingeld door agenten en op de achtergrond zijn de gebouwen van Den Haag te zien. Zondag deelt Carice het onderstaande filmpje:

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV