Zien: Daphne Bunskoek steekt klimaatstrijder Carice van Houten een hart onder de riem!

Zien: Daphne Bunskoek steekt klimaatstrijder Carice van Houten een hart onder de riem!

Donderdag 15 juni 2023 om 21:00

Demonstrerende Carice van Houten opgepakt door politie, activisten komen tunnelbak niet in

Iets meer dan twee weken geleden werd Carice van Houten opgepakt bij de demonstratie van Extinction Rebellion. Samen met duizenden anderen demonstreerde de actrice tegen de subsidiëring van de fossiele industrie door de overheid. Van Houten vertelt over haar beleving van de dag en hoe het voelde als een schoolreisje toen ze opgepakt werd. In de studio komt Daphne Bunskoek op voor de klimaatstrijders. De presentatrice vindt dat de actievoerders er voor ons staan, voor een beter klimaat.

Zien: Daphne Bunskoek steekt klimaatstrijder <em>Carice van Houten</em> een hart onder de riem! Demonstrerende Carice van Houten opgepakt door politie, activisten komen tunnelbak niet in Iets meer dan twee weken geleden werd Carice van Houten opgepakt bij de demonstratie van Extinction Rebellion. Samen met duizenden anderen demonstreerde de actrice tegen de subsidiëring van de fossiele industrie door de overheid. Van Houten vertelt over haar beleving van de dag en hoe het voelde als een schoolreisje toen ze opgepakt werd. In de studio komt Daphne Bunskoek op voor de klimaatstrijders. De presentatrice vindt dat de actievoerders er voor ons staan, voor een beter klimaat. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amalia tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video) Bekijk deze video » Boeren vandaag onderweg naar Den Haag voor 'grootste actie' ooit Bekijk deze video » Bewoners woest op Femke Halsema, "hoe verzin je het!??" Bekijk deze video » Dennis Schouten trapt Powned-verslaggever Tom Olthof de grond in na DIT gênante filmpje Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Daphne Bunskoek steekt klimaatstrijder Carice van Houten een hart onder de riem!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's