Op X plaatsen oud-winnaars De Slimste Mens statement om Akwasi hart onder riem te steken

Op X plaatsen oud-winnaars De Slimste Mens statement om Akwasi hart onder riem te steken

Op X plaatsen oud-winnaars <em>De Slimste Mens</em> statement om <em>Akwasi</em> hart onder riem te steken Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Zie boven een fragment uit De Slimste Mens waarin Akwasi een spitsvondige voordracht houdt met uitdrukkingen en spreekwoorden Op X heeft oud-winnaar van De Slimste Mens Diederik Smit een gezamenlijk statement geplaatst van 23 oud-winnaars die kandidaat van dit seizoen Akwasi een hart onder de riem willen steken. Bekijk het statement op X hieronder pic.twitter.com/Z5AcRkL0u1— Diederik Smit (@DiederikSmit) January 9, 2024 De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Akwasi: 'Ik kreeg staande ovatie voor mijn Anton de Kom-lezing' (Op1) Bekijk deze video » De slimste mens: Akwasi maakte Bijlmerramp als kind van dichtbij mee maar is 'ok' Bekijk deze video » ZIEN: Akwasi reageert op haatberichten na aanleiding van De Slimste Mens-deelname Bekijk deze video »

Zie boven een fragment uit De Slimste Mens waarin Akwasi een spitsvondige voordracht houdt met uitdrukkingen en spreekwoorden

Op X heeft oud-winnaar van De Slimste Mens Diederik Smit een gezamenlijk statement geplaatst van 23 oud-winnaars die kandidaat van dit seizoen Akwasi een hart onder de riem willen steken.

Bekijk het statement op X hieronder

De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's